MónTerrassa
Cremen matolls al parc de Vallparadís de Terrassa
  • CA

Un petit incendi va cremar una zona de matolls al parc de Vallparadís de Terrassa ahir diumenge al vespre. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, es tractava d’un foc de petites dimensions que es va poder apagar ràpidament i que va acabar afectant 4 m2 de superfície de vegetació.

Els fets van tenir lloc prop de les vuit en punt del vespre d’ahir diumenge, dia 5 de febrer, a l’alçada de la carretera de Montcada, entre els barris del Cementiri Vell i Can Palet. En rebre l’avís per part de la Policia Municipal de Terrassa, es va activar una dotació de Bombers que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que, efectivament, hi havia un foc de matolls, i van procedir a dur a terme les tasques per apagar-ho. L’actuació va ser ràpida. Segons informen, els Bombers van estar-hi poc més d’un quart d’hora, i van donar per finalitzat el servei. En total, van cremar 4 m2 de matolls.

Crema un quadre de comptadors en un habitatge a Terrassa

Mitja hora abans del foc al parc de Vallparadís, els Bombers també van haver d’actuar en un altre incendi en un quadre de comptadors en un habitatge de Terrassa. Concretament, va cremar un quadre de comptadors d’un habitatge de la primera planta d’un bloc de pisos, que va acabar deixant la vivenda sense llum. En rebre l’avís, els Bombers van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

A la seva arribada van comprovar que s’havia sobreescalfat el quadre de comptadors, però segons informen, a la seva arribada ja no hi havia foc. “S’havia apagat amb l’extintor de la comunitat i s’havien deixat els diferencials baixats”, exposen. Van comprovar que cap persona hagués resultat ferida, van dur a terme tasques de revisió, i van avisar a l’assegurança. Al cap de mitja hora, aproximadament, van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa