MónTerrassa
Un incendi en un quadre de comptadors deixa un habitatge sense llum
  • CA

Un incendi en un quadre de comptadors d’un edifici va deixar un habitatge sense llum ahir a la tarda a Terrassa. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, tot i que els propis veïns van apagar el foc amb un extintor de la comunitat, segons informen a Món Terrassa. Cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de vuit del vespre, al carrer del Coll. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’incendi en un bloc de pisos i van activar ràpidament una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat.

A la seva arribada van comprovar que el que havia cremat era un quadre de comptadors que s’havia sobreescalfat d’un habitatge de la primera planta de l’edifici, però segons informen, a la seva arribada ja no hi havia foc. “S’havia apagat amb l’extintor de la comunitat i s’havien deixat els diferencials baixats”, exposen. La vivenda va quedar sense llum.

Van comprovar que cap persona hagués resultat ferida, van dur a terme tasques de revisió, i van avisar a l’assegurança. Al cap de mitja hora, aproximadament, van donar per finalitzat el servei.

Cremen matolls al parc de Vallparadís de Terrassa

Aquella mateixa tarda va tenir lloc un altre incendi al parc de Vallparadís que va cremar una zona de matolls. L’avís va arribar quan faltaven pocs minuts per les vuit en punt del vespre -mitja hora més tard que l’incendi del quadre de comptadors-. En rebre l’avís, es va activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc dels fets, a l’alçada de la carretera de Montcada. En arribar, van comprovar que, efectivament, hi havia un foc de matolls, i van dur a terme les tasques per apagar-ho. Els Bombers van estar-hi poc més d’un quart d’hora i van donar per finalitzat el servei. En total van cremar 4 m2 de matolls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa