MónTerrassa
Un cotxe topa contra una boca d’incendis i provoca una fuita d’aigua
  • CA

Un conductor va topar contra una boca d’incendis a la via pública ahir a la tarda al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. La topada va provocar una fuita d’aigua, que va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i la Policia Municipal de Terrassa. Segons exposen els Bombers a Món Terrassa, el vehicle va marxar del lloc després del xoc, que no va deixar cap persona ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de sis de la tarda d’ahir dimecres 28 de desembre, al carrer de Sant Damià, a tocar del carrer de Jacint Elías, a Ca n’Anglada de Terrassa. El vehicle estava circulant per aquella zona quan va estampar-se contra la boca d’incendis, i això va provocar una fuita d’aigua.

Els Bombers van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Es va avisar la companyia, que és qui es va fer càrrec de la situació. Al cap d’un quart d’hora aproximadament, veient que no hi havia persones ferides, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Crema una barraca a tocar de la C-58 a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar a Terrassa aquest dimarts per un incendi en una barraca d’un parcel·la d’uns horts al marge de la carretera C-58 a l’alçada de Terrassa. Quan faltava un quart d’hora per la mitjanit es va iniciar el foc, en una parcel·la d’aproximadament uns 25 m2.

Dues dotacions de Bombers es van desplaçar fins al lloc i van comprovar que l’incendi era positiu. No només cremava la barraca, sinó també altres elements annexes a la parcel·la, que estava “plena de malts endreços i hi havia tot de deixalles”, segons informen. Prop de dos quarts de dues de la matinada es va donar per extingit el foc. No hi havia ningú a l’interior i cap persona ha resultat ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa