MónTerrassa
Crema una barraca en uns horts a tocar de la C-58 a Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat totalment una barraca en una parcel·la d’uns horts al marge de la carretera C-58 a l’alçada de Terrassa aquesta mitjanit. El foc ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no ha deixat cap persona ferida.

Els fets han tingut lloc quan faltava un quart d’hora per aquesta mitjanit en una barraca d’aproximadament uns 25 m2 en uns horts que es troben just al costat de la carretera. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís i han activat dues dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, han comprovat que el foc era positiu. No només cremava la barraca, sinó també altres elements annexes a la parcel·la, que estava “plena de malts endreços i hi havia tot de deixalles”, segons informen. Han dut a terme les tasques per apagar el foc, i s’ha donat per extingit tres quarts d’hora després. Prop de dos quarts de dues de la matinada s’ha donat per finalitzat el servei. Apunten que no hi havia ningú a l’interior i cap persona ha resultat ferida.

Cremen fustes i deixalles en un descampat de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar aquest dilluns per un altre incendi on van cremar fustes i deixalles en un descampat al barri de Can Palet de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de sis de la matinada el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, a l’avinguda de les Glòries Catalanes.

Una dotació de Bombers va comprovar que l’incendi era positiu. Segons informen, la Policia Municipal de Terrassa va obrir les portes del descampat per tal que els Bombers poguessin entrar, ja que estava tancat amb cadenes. Van dur a terme les tasques per apagar el foc i van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa