MónTerrassa
Un cotxe s’encasta contra una canonada i provoca una fuita de gas

Un vehicle es va encastar contra una canonada ahir al vespre al barri de Torrent d’en Pere Parres i va provocar una fuita de gas a la via pública. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van intervenir per tancar la clau del gas

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de vuit del vespre d’ahir dijous 20 d’octubre al passatge del Sagrament, un petit carrer estret situat entre la carretera de Rellinars i el carrer de Miquel Àngel. Els Bombers van rebre l’avís de fuita de gas concretament a les 19:45h i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop van arribar, van comprovar que es tractava d’un tram de gas a la via pública que entrava dins la finca. Els Bombers van tancar la clau de pas i van validar la zona per tal que no hi passés cap vianant ni cap vehicle, a l’espera que vingués la companyia perquè s’en fés càrrec. Un cop van arribar els tècnics, els Bombers es van retirar, donant per finalitzat el servei.

Un autobús s’enganxa amb uns cables elèctrics i cauen a la via pública

El dia anterior, un autobús es va enganxar amb uns cables elèctrics al barri del segle XX de Terrassa i aquests van caure a la via pública. Els fets van tenir lloc a les 12:50h al carrer de Joan Monpeó, entre el carrer de Sant Sebastià i el carrer del Gasòmetre, per on circula la línia L8 dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA).

Els Bombers van senyalitzar i validar la zona. Tot seguit, van retirar el cablejat per seguretat. La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme les tasques per tallar la circulació dels vehicles, ja que alguns cables que quedaven penjant podien suposar un perill.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Inés a octubre 21, 2022 | 21:31
    Inés octubre 21, 2022 | 21:31
    Las abstractas fotos del Google Maps con sus coches con partes fantasmas y tal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa