MónTerrassa
Corregudes i múltiples denúncies a Terrassa per posar fi als botellots
  • CA

Proliferació de botellots aquest cap de setmana a la ciutat de Terrassa després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi suspès el toc de queda que volia el Govern de la Generalitat davant de l’increment de contagis Covid. La Policia Municipal de Terrassa ha hagut d’intervenir en diferents punts del municipi per posar fi a diversos grups de persones que bevien alcohol a la via pública i que provocaven aldarulls.

Una de les intervencions més rellevant va tenir lloc dissabte, ja passades les quatre de la matinada, quan un veí va alertar al cos policial que hi havia una colla a l’avinguda de Can Boada del Pi consumint alcohol i creant molèsties. Fins al lloc s’hi van dirigir dues patrulles que van localitzar el grup. Aquests, en veure la presència policial van sortir corrents però sis d’ells van ser atrapats, quedant denunciats per pertorbar el descans dels veïns. A més, dos també van quedar denunciats per insultar els agents.

Diumenge, a les 1.15h, la trucada d’un particular va alertar d’un grup de persones realitzant un botellot a les proximitats de la masia de Can Carbonell. Fins al lloc s’hi van dirigir tres dotacions de la Policia Municipal, que van localitzar quatre vehicles i a nou persones a la zona. Els agents van interposar-los denúncia per consum d’alcohol a la via pública.

I la darrera intervenció va tenir lloc a les 3.46h del mateix diumenge. En aquest cas, arran d’una trucada del 112 informant de molèsties al carrer de Sicília, al barri de Roc Blanc. Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar a quatre persones consumint begudes alcohòliques a la via pública i van procedir a interposar la denuncia pertinent.

D’altra banda, a Can Parellada, els veïns continuen reclamant a la Policia Municipal de Terrassa que posin fre a les trobades diàries de persones a la plaça Joan Santamaria. El problema ve de llarg i s’ha vist agreugat amb la pandèmia. Les piles de deixalles de les festes nocturnes són una constant i també un perill per als infants que de dia hi van a jugar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa