MónTerrassa
Enxampat conduint begut i drogat a gran velocitat per l’avinguda del Vallès
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha enxampat un conductor circulant begut i drogat per la ciutat aquesta matinada de dimecres. Els agents l’han enxampat quan circulava “a gran velocitat” per l’avinguda del Vallès, segons informa la policia. L’home ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia i en drogues.

Els fets han tingut lloc quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dues de la matinada d’avui dimecres, dia 8 de febrer. Els agents han observat el vehicle circulant a gran velocitat en direcció al barri de Can Parellada i l’han seguit. Finalment, aquests l’han pogut localitzat el turisme al carrer de Grècia, on han pogut comprovar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de les drogues o begudes alcohòliques.

Així doncs, l’han identificat i li han realitzat les proves d’alcoholèmia i drogues, on ha donat un resultat positiu en ambdues: positiu en alcohol amb 0,20 mg/l positiu en THC i cocaïna. Finalment, l’home ha estat denunciat per conduir sota l’efecte de substàncies i per conducció temerària.

Un foc de xemeneia obliga a tallar un carrer al centre de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar ahir al matí per un incendi en una xemeneia d’un habitatge situat al carrer de Garcia Humet. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat es van dirigir fins al lloc indicat per dur a terme les tasques per apagar el foc i dues dotacions policials van tallar el trànsit als vehicles per tal de facilitar la tasca d’extinció dels Bombers.

Aquest tall de trànsit també va afectar a la circulació dels autobusos urbans, que van haver de desviar-se i canviar el seu recorregut habitual. La circulació es va reobrir dues hores més tard aproximadament, prop de dos quarts d’onze del matí. Segons informa la policia, cap persona va resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa