MónTerrassa
Un foc de xemeneia obliga a tallar el trànsit d’un carrer del centre
  • CA

Un foc de xemeneia en un habitatge va obligar a tallar un carrer del centre de Terrassa ahir dimarts al matí. L’incident va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, van haver de dur a terme tasques de sanejament a l’estructura de fusta de la casa, que també es va veure afectada pel fum.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de nou del matí al carrer de Garcia Humet, entre el carrer de Joaquim de Paz i el carrer de Sant Josep. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís que se sentia olor de cremat a la xemeneia i van activar fins a cinc dotacions, que es van dirigir ràpidament fins al lloc dels fets.

La mobilització dels vehicles de Bombers va obligar a tallar el trànsit dels vehicles en aquell carrer, afectant també la circulació dels autobusos urbans de les línies 1, 3, 6 i 7, que van haver de canviar el seu recorregut habitual i circular pel passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer Salmeron fins prop de la una del migdia, segons va informar el Transport Urbà de Terrassa a les xarxes socials.

Segons informen els Bombers, hi havia molt fum dins la vivenda, que es tractava d’una casa unifamiliar de planta baixa amb dos pisos. Van haver de fer el sanejament de l’estructura de fusta de la casa. Un cop acabada la revisió, van donar per finalitzat el servei.

Un arbre cau sobre dos vehicles i cables de telecomunicacions

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per un arbre tombat al carrer de Saragossa, entre el carrer d’Ourense i el carrer de Palència, al barri de Torre-sana de Terrassa, que va caure damunt de dos vehicles i va afectar cables de telecomunicacions, segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa. L’incident va fer que es tallés el trànsit a la via fins que els Bombers no han retirat l’arbre i tensat provisionalment el cablejat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa