MónTerrassa
La conductora que ha acabat a l’aigua fugia dels Mossos d’Esquadra
  • CA

La conductora que aquest dimarts, 18 de gener, ha acabat sorprenentment al mig de la font de la rotonda de la plaça de l’Aigua de Terrassa fugia d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Fonts policials han confirmat a Món Terrassa, que la dona, de mitjana edat, cap a dos quarts de tres del migdia, ha estat observada per una patrulla com circulava amb una conducció totalment anòmala. Davant d’aquest fet, la dotació li ha donat l’alto perquè s’aturés i pogués identificar-la. Però la dona ha fet cas omís i ha continuat fent voltes i voltes a la rotonda, fins que ha decidit mantenir el volant recte i enfilar-se dalt de la gespa de la rotonda. I així ha estat com s’ha acabat introduint dins de l’aigua, d’on no n’ha pogut sortir perquè el cotxe ha quedat immobilitzat.

Diverses patrulles dels Mossos i Policia Municipal de Terrassa han acudit al reforç ja que la dona es mostrava molt alterada. Fins al punt que ha començat a insultar i ha arribat a agredir un dels agents dels Mossos. Han calgut diverses mans per immobilitzar-la al terra i fer que es calmés. Els serveis mèdics del SEM han arribat al lloc on han estat els encarregats d’atendre-la. També se li ha realitzat una prova d’alcoholèmia, la qual ha donat negatiu. Segons ha pogut saber Món Terrassa, la dona ha quedat detinguda per desobediència i atemptat a l’autoritat.

S’ha obert una investigació per determinar quin és el propietari del vehicle i si aquesta havia provocat altres danys mentre circulava, ja que la relacionen amb un atemptat en una finca pròxima en què hauria destrossat una reixa metàl·lica i hauria causat danys en una zona de sembrats. Aquest darrer fet no ha pogut ser confirmat per la policia catalana per ara.

Un cotxe accidentat al mig de la font de la rotonda de la plaça de l’Aigua a Terrassa | Cristóbal Castro

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eric a gener 18, 2022 | 21:23
    Eric gener 18, 2022 | 21:23
    A vera atentat no ens flipem hee xd
  2. Icona del comentari de: Pilar Ezequiel Sanmarti a gener 19, 2022 | 19:59
    Pilar Ezequiel Sanmarti gener 19, 2022 | 19:59
    Perdo una tucada del bolet, culpa de le majoria de mentidas de la TV , o sia Conovit SI, Conovit NO
  3. Icona del comentari de: Caty a gener 20, 2022 | 09:26
    Caty gener 20, 2022 | 09:26
    Cada uno aparca donde quiere jajajajaj. Terrassa jajajaajaj

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa