MónTerrassa
Un conductor queda atrapat dins del cotxe en un accident a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit entre dos turismes va provocar un bon ensurt ahir a Terrassa. El conductor d’un dels vehicles va quedar atrapat dins del cotxe després de patir l’accident de trànsit sense poder sortir i l’altre conductor va resultar ferit. Per sort, els Bombers de la Generalitat van poder extreure la persona que s’havia quedat encallada dins del turisme i l’altre conductor ferit va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van succeir ahir a la tarda al carrer de la Mare de Déu de la Llum, a l’alçada amb el carrer de Sant Damià, en una cruïlla prop de l’avinguda del Vallès, al barri de Ca n’Anglada. El 112 va informar sobre l’accident de trànsit a les 18:37h, comunicant que es tractava d’una col·lisió amb dos vehicle implicats. En rebre aquest avís, es van activar dues unitats de la Policia Municipal de Terrassa, que es van dirigir fins al lloc de l’accident ràpidament. En arribar, els agents van comprovar que un dels conductors havia resultat ferit degut a l’impacte i que l’altre conductor s’havia quedat tancat a dins del cotxe, sense trobar cap manera de poder sortir.

Així doncs, es van activar també dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que es van dirigir al lloc indicat i van comprovar la gravetat de l’accident. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar per extreure la persona del vehicle, una tasca que va acabar amb èxit i el conductor va poder sortir. Mentrestant, el SEM assistia a l’altre conductor, que va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Degut a l’accident, es va haver de tallar la circulació del trànsit en aquella zona, afectant el recorregut dels autobusos de TMESA. Al matí, l’itinerari dels autobusos també es va veure afectat per un accident al carrer Topete que els va fer canviar de recorregut temporalment. Finalment, es va activar a l’empresa Egarvia per tal de retirar els vehicle de la via i es va avisar a TMESA quan es va poder restablir la circulació al carrer de Sant Damià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa