MónTerrassa
Un conductor begut i sense carnet s’estampa contra una placa a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un conductor que es va estampar contra una placa vertical al barri de Montserrat de Terrassa ahir dimarts a primera hora del matí. L’home anava begut i li constava una pèrdua de vigència del carnet, fet pel qual va quedar detingut per concurs de delictes.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les vuit en punt del matí (concretament a les 7:57h) d’ahir dimarts 6 de setembre al carrer de Badajoz de la nostra ciutat. La intervenció va tenir lloc arrel d’una trucada d’un veí, que va informar que el conductor havia impactat contra la placa després de tirar marxa enrere el vehicle uns 15 metres.

Un cop al lloc, els agents van comprovar que l’home presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, tot i que, pel seu estat no va poder completar la prova d’alcoholèmia en aquell moment. En identificar-lo, també van comprovar que li constava una pèrdua de vigència del carnet fins el 2024, fet pel qual va quedar detingut per concurs de delictes.

Denunciat un establiment per incomplir l’horari de tancament

La Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida la matinada de dimarts per intervenir en un establiment que incomplia l’horari de tancament. Els fets han tingut lloc en un establiment del carrer Ample de Terrassa, on diverses persones es trobaven a l’interior del local consumint begudes a quarts de dues de la matinada.

Una trucada d’un veí ha informat als agents que un local del carrer es trobava en funcionament malgrat tenir les portes tancades i estar fora de l’horari d’obertura. A més, s’escoltava molt de soroll que provenia de l’interior.

n rebre l’avís del veí, els agents van dirigir-se fins al lloc indicat. La intervenció policial ha tingut lloc a un quart de dues de la matinada (a les 1:15h). Un cop allà, han comprovat que a l’interior es trobaven encara diversos clients consumint begudes. Així doncs, la responsable de l’establiment ha estat denunciada per una infracció horària, i dos clients més també han quedat denunciats per falta de respecte als agents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Placa-placa a setembre 08, 2022 | 18:07
    El Placa-placa setembre 08, 2022 | 18:07
    Perdoneu però no entenc què és aquesta placa. De pedra? Metàl·lica? De trànsit? D'un cementiri? Amb el nom d'algú que dóna nom a una plaça? De quina mida? Situada al terra? En una paret? Això em passa per fer massa campanes a classe quan era adolescent XD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa