MónTerrassa
Col·lisió entre dos vehicles amb un fanal destrossat
  • CA

Una col·lisió entre dos vehicles va acabar sense persones ferides però sí que amb un fanal danyat. Els fets van tenir lloc aquest dijous, dia 2 de desembre, cap a tres quarts d’onze de la nit, quan una trucada al telèfon d’emergències 112 alertava que s’havia produït un fort accident a Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins a l’avinguda del Tèxtil, amb el carrer Colom. Allà van comprovar que un turisme havia sortit de la via després de col·lidir-ne contra un altre.

El cotxe que havia perdut al control havia acabat impactant contra un fanal. I a més, com a conseqüència, havia quedat immobilitzat sobre la glorieta. Malgrat la duresa de l’impacte, afortunadament, cap dels implicats -d’ambdós cotxes- havia resultat ferit, per la qual cosa no va ser necessària la presència dels serveis mèdics. Els agents policials van assistir però el conductor del vehicle accidentat, i van procedir a confeccionar l’informe tècnic d’accidents.

Una motorista ferida en un accident

D’altra banda, unes hores abans, cap a les set de la tarda del dia 2, havia tingut lloc un altre accident de trànsit a Terrassa. Eren cap a les set de la tarda, quan la Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís. La col·lisió, en aquesta ocasió, havia tingut lloc a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn, al polígon industrial de Can Parellada. Una dotació policial va acudir al lloc del sinistre, on van comprovar que hi havien implicats un turisme i una motocicleta. Com a resultat de la topada, la motorista havia resultat ferida. Els serveis mèdics del SEM van assistir la víctima al mateix lloc de l’accident, i després de valorar-ho, es va decidir que no era necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. Els agents van estar regulant el trànsit i van confeccionar l’informe d’accidents pertinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa