MónTerrassa
Col·lapse a Terrassa per un accident greu a la C-16
  • CA

Un accident a l’autopista C-16 al seu pas per Terrassa ha provocat un gran col·lapse aquest divendres, 11 de febrer, cap a quarts de tres de la tarda. Els cotxes han quedat aturats, i s’han tallat dos carrils en sentit Manresa. També l’autopista C-58 ha quedat afectada, passada l’entrada de Terrassa Centre fins al centre comercial de Carrefour. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la topada hauria estat entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència, el conductor de la motocicleta hauria resultat ferit greu. Mossos d’Esquadra, i dues ambulàncies SEM han estat activats. La víctima ha hagut de ser atesa in situ, estabilitzada i traslladada amb ambulància a un centre hospitalari. No s’ha informat de més persones ferides.

Carrer Linne a l’altira del transvasament de la riera del palau | J.M.O,

En total, s’han produït cues de més de quatre quilòmetres. De retruc, ha generat un col·lapse gairebé total a la Rambleta del Pare Alegre, a l’entrada per l’Hotel Don Cándido, que s’ha vist agreujada perquè només hi ha un carril en actiu, a causa de les obres de reparació del talús que es va esfondrar al passat mes de desembre a les vies de Ferrocarrils de la Generalitat.

A més, els taps que s’han generat a la C-58 també han acabat portant problemes a en la circulació de dins de la ciutat a la seva part oest, especialment a La Cogullada i la Maurina. En aquest sentit, hi ha circulació lenta a la Ronda de Ponent amb carretera Montcada, a l’accés a la carretera Martorell. Molt trànsit també al carrer Linne, a l’alçada del transvasament de la Riera del Palau. Fins i tot a la carretera de Rellinars, ja que és un dels punts d’accés a la C-58, més o menys on s’ha produït l’accident.

Ronda ponent amb Lepant la cogullada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa