MónTerrassa
Circula per Terrassa amb droga i una navalla a sobre
  • CA

Prop de les quatre de la matinada de diumenge, una dotació policial va aturar un vehicle amb una conducció erràtica al carrer de Tàrrega, a l’alçada de l’avinguda del Pintor Mir a Terrassa. Els agents van comprovar que el conductor tenia simptomatologia d’haver consumit alcohol i li van realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa, en la que va donar una taxa de 0,70 mg/l. Els agents també van observar que aquesta persona estava miccionant a la via pública, fet pel qual se li va realitzar denúncia administrativa.

Posteriorment, el agents van aturar un segon conductor que passava pel seu costat i també presentava simptomatologia d’alcoholèmia positiva, tal i com va mostrar la prova estimativa que se li va realitzar, amb una taxa de 0,80 mg/l. Els agents van traslladar als dos conductors a prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast, en les que tot dos van donar taxes positives penals. Els agents els van obrir diligències per delictes contra la seguretat viària i van immobilitzar els vehicles.

En l’escorcoll, a un dels conductors se li van trobar substàncies estupefaents, concretament marihuana i cocaïna, i una navalla. Els agents van realitzar acta de denúncia i van intervenen les substàncies i la navalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa