MónTerrassa
Cauen parts d’una façana d’un edifici a Terrassa
  • CA

Despreniment de parts d’una façana ahir al matí al barri d’en Torrent del Pere Parres de Terrassa. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van haver de dur a terme tasques de sanejament pels fragments que s’havien desprès i per altres parts que estaven a punt de caure.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de tres quarts d’onze del matí d’ahir divendres, dia 16 de desembre, al carrer de Monturiol, entre el carrer de Francesc Oller i el carrer de Miquel Àngel. Es tractava d’un bloc de pisos de quatre planta, però el despreniment havia tingut lloc al segon pis. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i van activar un vehicle i l’autoescala que s va dirigir ràpidament fins al lloc dels fets.

Un cop al lloc van comprovar que hi havia parts de la façana a la via pública i d’altres que estaven a punt de caure i suposaven un perill. Així doncs, van rascar i sanejar la façana, i van avisar a la propietat per si s’havien de fer obres de reparació. Segons informen, no va haver-hi danys personals.

Un altre despreniment de façana al centre de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van haver d’actuar per un altre despreniment de façana en un edifici del centre de Terrassa un dia abans, el dijous 15 de desembre.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de deu de la nit al carrer dels Gavatxons. Segons informen els Bombers, es tractava de dues peces que van caure des d’aproximadament poc més d’un metre d’alçada.

Una dotació va dur a terme les tasques de revisió i validació de la zona per tal de comprovar que no hi hagués cap més perill de despreniment. Informen que no s’han de lamentar danys personals ni cap altre més afectació més enllà del propi despreniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa