MónTerrassa
Es desprèn part de la façana d’un edifici del centre de Terrassa
  • CA

Ensurt per el despreniment de façana en un edifici del centre de Terrassa ahir a la nit. Dues peces van caure des de la façana a la via pública, fet que va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que cap persona va resultar ferida i no va causar altres danys.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de deu de la nit d’ahir dijous, dia 15 de desembre, al carrer dels Gavatxons, entre la plaça Vella i la placeta de la Font Trobada. Segons informen els Bombers, es tractava de dues peces que van caure des d’aproximadament poc més d’un metre d’alçada. En rebre l’avís, una dotació dels Bombers de la Generalitat es va activar per dirigir-se ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van comprovar que s’havia desprès part de la façana i van dur a terme les tasques de revisió i validació de la zona per tal de comprovar que no hi hagués cap més perill de despreniment. Informen que no s’han de lamentar danys personals ni cap altre més afectació més enllà del propi despreniment.

Quatre obertures de vivenda en un dia a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar des de la tarda del dimecres i fins la matinada d’ahir dijous per a quatre obertures de vivenda. Quatre persones es van quedar tancades a l’interiors dels seus habitatges sense poder-ne sortir, requerint el servei dels Bombers.

En el primer cas, una persona s’havia quedat tancada sense poder sortir a l’exterior al carrer de Ramon Llull, a tocar amb el carrer de Blasco de Garay. En el segon cas es tractava d’una persona s’havia quedat tancada al lavabo d’un pis al carrer de Transversal. Ja a la matinada, van obrir la porta d’un pis al carrer del Bages per una persona gran que no contestava; i finalment, van actuar per una persona gran que havia caigut a l’interior de casa seva al carrer de Jerez sense poder aixecar-se.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tom a desembre 16, 2022 | 20:09
    Tom desembre 16, 2022 | 20:09
    Han caigut des d'un metre d'alçada? I hi han hagut d'anar els bombers? Quan caigui una pedra d'un balcó, hi haurà d'anar la OTAN?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa