MónTerrassa
Cau el voladís d’un edifici al carrer de Topete de Terrassa
  • CA

Un voladís ha caigut de la façana d’un edifici situat al carrer de Topete de Terrassa. El despreniment va tenir lloc la matinada d’ahir diumenge i segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya, es tractava d’un voladís “de grans dimensions“. Tot i així, l’incident no va provocar danys personals.

Els fets van succeir prop de dos quarts de sis de la matinada de diumenge (la nit de dissabte a diumenge) al carrer de Topete, entre el carrer del Viveret i el carrer de Serrano. Es tractava d’un edifici d’una planta baixa i un primer pis que “semblava estar desocupat”, segons informen els Bombers de la Generalitat. Van rebre l’avís concretament a les 5:27h i van activar una dotació que ràpidament es va dirigir fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van fer el sanejament de la façana. Apunten que no hi havia cap problema ni cap afectació estructural a l’edifici, ni cap dany personal. Posteriorment es van dur a terme les tasques per a la retirada de la runa.

Incendi en una casa de Les Fonts de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits unes hores abans d’aquest incident, durant el vespre de dissabte, per un incendi en un habitatge de Les Fonts de Terrassa. Van rebre l’avís concretament a les 20:49h i van activar quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al carrer de Sant Agustí, entre la carretera de Rubí i el carrer de Roma.

En arribar, van comprovar que no hi havia ningú a l’interior de la casa, tothom ja era fora al carrer. Segons informen, va cremar un quartet situat al costat de la cuina. Sortia fum de la façana de la casa, que va quedar afectada per fum i temperatura. També es va fer una inspecció d’un altell on també hi havia arribar el fum. Vint minuts més tard de l’avís, els Bombers van donar per controlat l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa