MónTerrassa
Catorze denunciats per muntar sidral a la Rambla i el Portal de Sant Roc
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha rebut aquest divendres de matinada un avís d’un grup de persones fent festa i sidral a la Rambla de Terrassa, a l’alçada del carrer Columel·la, a tocar de la sortida de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat. L’alerta ha estat cap a un quart de dues de la nit i dues dotacions policials s’han desplaçat fins al lloc. Allà, s’han trobat amb un grup de cinc persones que estaven tenint comportaments incívics, crits i xivarri. Els agents han identificat als implicats i els han interposat una denúncia per no respectar el descans dels veïns. A més, una d’elles també ha quedat denunciada per orinar a la via pública.

No ha estat l’única intervenció que ha realitzat el cos policial de matinada i per motius molt similars. Cap a dos quarts de dues, el telèfon d’emergències 112 ha rebut una trucada d’un veí del carrer Vinyals, a les proximitats del Portal de Sant Roc de Terrassa, perquè hi havia diverses persones bevent alcohol al carrer. La Policia Municipal de Terrassa ha localitzat fins a nou individus consumint begudes alcohòliques, totes elles han quedat denunciades. A més, sis s’han endut una segona denúncia per embrutar la via pública i tres també ho han estat per no respectar el descans dels veïns.

Enxampat un camell fent una transacció

D’altra bamda, aquest dijous a la tarda, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que realitzava patrullatge rutinari a la Rambla d’Ègara va ser testimoni d’un acte delictiu. Eren les sis de la tarda, a l’encreuament amb el carrer de Blasco de Garay, quan van observar com un home realitzava el que semblaba una transacció, possiblement de substàncies estupefaents. Els agents van identificar-lo i li van trobar 15 bossetes amb marihuana i 65 euros en efectiu, quedant detingut per tràfic d’estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa