MónTerrassa
Cap de setmana amb 83 denúncies per incomplir les mesures Covid a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat al llarg d’aquest cap de setmana un total de 83 denúncies per incomplir les mesures decretades per contenir la Covid-19. D’aquestes, 17 denúncies es van interposar per no dur la mascareta a la via pública, 25 per incomplir el confinament perimetral, vuit per consumir aliments i begudes a la via pública i dues a persones que bevien alcohol i causaven molèsties al carrer de Sant Cosme, amb el carrer de Jacint Elías en la nit de divendres, dins l’horari de confinament nocturn. Em aquest últim cas, a banda de la denúncia per incomplir el toc de queda, els agents els van interposar també una denúncia per consumir begudes a la via pública.

Altres 29 denúncies s’han interposat per incomplir el confinament nocturn. Dintre d’aquestes actuacions,destaquen tres denúncies per al conductor d’un turisme i dos acompanyants que circulaven dissabte, a les 0.45 h, pel carrer de Cervantes, amb el passeig de les Lletres. Els agents van aturar el vehicle i van procedir a la identificació de les tres persones, constatant que duien a sobre substàncies estupefaents, motiu pel qual se’ls va interposar la denúncia pertinent.

Altres tres denúncies es van interposar al conductor d’un vehicle que circulava de forma erràtica a la plaça de Mossèn Pursals, a les 1.08 h, sense respectar l’horari de confinament nocturn. Quan els agents van aturar el vehicle, van veure que el conductor anava acompanyat de dues persones més i que presentava evidents signes d’estar sota els efectes de l’alcohol. Un cop realitzat el test amb etilòmetre evidencial, el resultat va ser positiu, de 0,65 mg/l i 0,68 mg/l. Els agents van interposar al conductor una denúncia per un delicte contra la Seguretat del Trànsit, i tres més per no respectar el confinament nocturn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa