MónTerrassa
Un camió s’enganxa amb cablejat elèctric i tomba un pal a Terrassa
  • CA

Un camió es va enganxar amb un cablejat elèctric i va tombar un pal al Polígon Industrial de Santa Margarida de Terrassa ahir dilluns a la tarda. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van tornar a assegurar el pal ja que els cables van quedar al damunt sobre dos vehicles estacionats, segons apunten a Món Terrassa. Van avisar a la companyia de la llum perquè se’n fés càrrec.

Els fets van tenir lloc prop de les sis en punt de la tarda d’ahir dilluns al carrer de Cinca, a tocar amb el carrer de Jiloca. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà, van comprovar que el cablejat es trobava al damunt de dos vehicles aparcats i que el pal estava torçat. Segons informen, “un camió va quedar enganxat amb els cables elèctrics i els va arrossegar fins a torçar el pal de la llum“. Així doncs, els Bombers van assegurar el pal i van validar la zona, a l’espera de l’arribada de la companyia de la llum per tal que se’n fés càrrec.

Més enganxades de vehicles amb cablejat elèctric

No és la primera vegada que un vehicle s’enganxa amb el cablejat elèctric a Terrassa. Aquest passat octubre, un autobús es va enganxar amb uns cables i van caure a la via pública al barri del Segle XX. Es tractava d’un autobús de la línia L8 dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA) que circulava pel carrer de Joan Monpeó, entre el carrer de Sant Sebastià i el carrer del Gasòmetre. Els Bombers de la Generalitat van senyalitzar i validar la zona, i van retirar els cables, el que va obligar a tallar el trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa