MónTerrassa
Un camió s’encalla en un pont de l’avinguda del Vallès de Terrassa

Un camió va quedar encallat en un pont de l’avinguda del Vallès de Terrassa ahir dimarts al matí. El vehicle estava circulant per l’avinguda quan, de sobte, en passar per sota un pont, va quedar encallat sense poder anar endavant ni endarrere i obstaculitzant el pas dels altres vehicles.

Els fets van tenir lloc prop de les onze del matí d’ahir dimarts. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, concretament, es tractava d’un camió ‘cuba’ o camió cisterna, que serveix per eliminar embussos o obstruccions en canonades, que no podia passar per sota el pont. Aquest fet va fer que els cotxes i altres vehicles no poguessin circular per aquell pont fins que no es va aconseguir desencallar el camió.

Crema la bateria d’un patinet elèctric en un habitatge del barri de Ca n’Aurell de Terrassa

La bateria d’un patinet elèctric ha cremat a l’interior d’un pis al barri de Ca n’Aurell de Terrassa prop de la una d’aquesta matinada de dimecres. L’incendi ha afectat el menjador de l’habitatge per la presència d’una mica de fum, segons exposen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa.

Els fets han tingut lloc en un habitatge situat al carrer de Volta, entre el carrer d’Alexander Bell i el carrer de Severo Ochoa, al barri de Ca n’Aurell. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, han comprovat que el que cremava era concretament la bateria del patinet elèctric. Així doncs, han dut a terme les tasques per apagar les flames ràpidament, que no han afectat l’habitatge. Segons exposen, només s’ha vist afectat el menjador per la presència d’una mica de fum. A més a més, tampoc no s’han de lamentar danys personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa