MónTerrassa
Crema la bateria d’un patinet elèctric en un pis a Terrassa
  • CA

La bateria d’un patinet elèctric ha cremat a l’interior d’un pis al barri de Ca n’Aurell de Terrassa aquesta matinada. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a Món Terrassa, ha afectat per una mica de fum el menjador de l’habitatge. El foc no s’ha propagat a cap altre indret de la casa i cap persona no ha resultat ferida.

Els fets han tingut lloc prop de la una d’aquesta matinada en un bloc de pisos situat al carrer de Volta, entre el carrer d’Alexander Bell i el carrer de Severo Ochoa, al barri de Ca n’Aurell. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, han comprovat que l’incendi era positiu, i que el que cremava era concretament la bateria del patinet elèctric. Han dut a terme les tasques per apagar les flames ràpidament, que no han afectat l’habitatge. Segons exposen, només s’ha vist afectat el menjador per una mica de fum. Tampoc no s’han de lamentar danys personals.

Un incendi crema vegetació al camí de Can Bogunyà

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar el dia abans a Terrassa -aquest passat dilluns- per un incendi de vegetació al camí de Can Bogunyà, al nord de la ciutat. Segons informen, es va tractar d’un foc de petites dimensions que va afectar uns matolls propers a la zona.

L’incendi va tenir lloc prop de les vuit del vespre, i en rebre l’avís d’incendi, es va activar una dotació de Bombers de la Generalitat. Un cop al lloc, van comprovar que el foc era positiu, tot i que no era molt greu, i van dur a terme les tasques per apagar-ho. Concretament, el foc va afectar una superfícies de 4 m2.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa