MónTerrassa
Troben el cadàver del veí de Rubí desaparegut a Granada fa dues setmanes

Un home va trobar ahir diumenge el cadàver d’una persona flotant al riu Dúrcal al seu pas pel municipi de Nigüelas, a Granada. Es tracta del cos sense vida d’Ivan Montiel, veí de Rubí i fill d’un ex regidor del municipi vallesà, desaparegut des de feia dues setmanes. L’associació de Guàrdies Civils Solidaris ho ha confirmat a les seves xarxes socials, on ha expressat que “hores de treball i esperança per moltes persones es desvaneixen avui, descansa en pau, Ivan Montiel”.

L’home va avisar de la troballa d’un cos al riu ahir al migdia. Segons exposa Ahora Granada, efectius del Servei de Muntanya de la Guàrdia Civil es van dirigir fins al lloc i, en treure el cadàver de l’aigua, van comprovar que podria tractar-se de Montiel per la roba que duia quan va ser vist per última vegada el passat 20 de febrer.

El cos va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Granada a l’espera que es faci l’autòpsia. El diari Ideal avança que la mateixa germana del veí rubinenc ha confirmat que el cadàver es tracta de Montiel.

Desaparegut des de feia dues setmanes a Granada

Montiel va desaparéixer el 20 de febrer a Nigüelas. Va sortir sense diners, documentació i telèfon mòbil, segons va apuntar la germana de la víctima en un vídeo penjat a les xarxes socials on demanava ajuda i col·laboració per trobar-lo. Des de llavors, es van organitzar diversos grups de recerca per la zona, sense obtenir cap resultat.

Condol als familiars i amistats des de Rubí

El partit En Comú Podem de Rubí també ha lamentat la seva mort. “Ens fan saber la mort d’Ivan Montiel Robles, fill de l’ex-regidor Juan Montiel, de l’Ajuntament de Rubí. Traslladem tot el nostre suport i condol a familiars i amistats. Que la terra et sigui lleu”, han escrit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa