MónTerrassa
Busquen un veí de Rubí desaparegut des de fa deu dies a Granada
  • CA

Un veí de Rubí ha desaparegut “en estranyes circumstàncies” al municipi de Nigüelas, a Granada. Segons avança ‘El Caso‘, es tracta d’Ivan Montiel Robles, de 47 anys, fill d’un exregidor de l’Ajuntament del municipi vallesà. L’últim cop que el van veure va ser fa deu dies, el passat 20 de febrer. La germana de Montiel va compartir un vídeo a través de les xarxes socials de la Policia Local de Granada on demana ajuda ciutadana per trobar-lo.

L’últim cop que el van veure duia pantalons texans, una dessuadora gris i una jaqueta negra, segons el diari. Exposen que “és prim, té els cabells negres, fa 1,72 metres d’alçada i porta ulleres graduades”.

El veí de Rubí desaparegut va sortir “sense documentació, diners, ni telèfon”

La germana apunta que “va sortir sense documentació, diners i telèfon mòbil” i que “pot estar desorientat, ferit i confós“. També assenyala que podria haver marxar més enllà del poble de Nigüelas. “No sabem si potser va agafar un autobús”, pel que demana ajuda a tota la província de Granada i arreu del país.

El Caso senyala que la família va avançar a Ideal que feia poc que havia canviat la medicació d’un tractament i “podria haver-li provat una reacció adversa i haver-lo deixat desorientat i confós quan va sortir a passejar”.

Des del dia de la seva desaparició, s’han organitzat diversos grups de recerca, però no han trobat cap rastre del veí rubinenc. “Necessitem gent i motivació”, diu la germana, i “difusió”.

Demanen més ajuda i col·laboració després de deu dies desaparegut

Passats els dies i veien que no hi havia resultats, va compartir un segon vídeo per demanar encara més ajuda i col·laboració ciutadana: “Us demano que estigueu atents a la cara del meu germà per si el veien en algun lloc“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa