MónTerrassa
Caçats tres atracadors vinculats a una dotzena de robatoris a establiments comercials
  • CA

El dia 23 de juliol sobre les 23.15 hores dues persones que es desplaçaven en motocicleta van accedir amb els cascs posats i amb navalles a una sala de jocs del barri de Balàfia de Lleida, van amenaçar un treballador de l’establiment provocant-li un tall, i finalment van marxar sense aconseguir endur-se res. Una mitja hora després es va rebre un avís d’un establiment hoteler de Mollerussa, segons els qual dues persones que es desplaçaven en motocicleta havien intimidat amb un ganivet de cuina als treballadors i s’havien endut 260 euros de la caixa de l’establiment. Una hora més tard, les mateixes dues persones van amenaçar amb el mateix ganivet la treballadora d’un restaurant i van llençar la caixa registradora a terra produint danys i emportant-se uns 450 euros.

Un cop es va tenir coneixement dels tres robatoris, de la ruta de fugida i la descripció dels autors, els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van fer un tancament de la zona i van localitzar els dos individus circulant per l’autovia A-2. Els dos autors van efectuar diverses maniobres evasives de manera temerària per evitar l’acció policial fins que finalment van ser detinguts.

Durant l’escorcoll, se’ls va trobar diners en efectiu i diversos objectes que permetien relacionar-los amb els robatoris amb violència de Lleida, Mollerussa i Fonolleres. Els detinguts són de nacionalitat espanyola de 21 i 34 anys i veïns de Montornès del Vallès i Barcelona, respectivament. A aquest últim, li consten 54 antecedents policials, la majoria per robatoris.

Armes blanques i de foc simulades

Un cop identificats, es va poder comprovar que un dels detinguts era un dels tres integrants del grup d’atracadors que el passat dia 5 de juliol van dur a terme un robatori violent amb armes de foc simulades a una sala de jocs a Barcelona. Dos dels tres van ser detinguts in fraganti, mentre que el tercer (el detingut a Igualada) va fugir.

La investigació de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona va permetre relacionar els tres integrants del grup amb un total de 12 robatoris amb violència i intimidació comesos en tres mesos a establiments comercials de Barcelona, Ripollet, Mollet del Vallès, Sabadell, Terrassa, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat i Viladecans.

Els detinguts amenaçaven amb armes blanques i de foc simulades als treballadors, robaven els diners en metàl·lic de les caixes enregistradores i fugien ràpidament en motos sostretes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa