MónTerrassa
El vent fa caure un cablejat elèctric a Ca n’Anglada

El fort vent d’ahir diumenge a la tarda a Terrassa va fer caure un cablejat elèctric al barri de Ca n’Anglada que bloquejava l’entrada i la sortida d’un garatge. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no va haver-hi cap persona ferida.

Els fets van tenir lloc prop de les vuit del vespre d’ahir diumenge, dia 26 de març, al carrer de la Mare de Déu de l’Esperança, entre el carrer de la Mare de Déu dels Socors i la Mare de Déu del Carme. En rebre l’avís de caiguda de cablejat elèctric, els Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que, efectivament, els cables s’havien despenjat i que, a més a més, bloquejaven el pas d’un garatge. Així doncs, van recollir els cables i els van lligar al pal de la llum, segons informen. Acte seguit, van avisar a la companyia per què se’n fés càrrec i van donar per finalitzat el servei.

Incendi de vehicles a Sant Llorenç i a Torre-sana

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar el passat dijous a Terrassa per un incendi de vehicles al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Tres turismes estacionats al carrer del Montcau, entre l’avinguda del Vallès i el carrer de Cavall Bernat van cremar completament. Els Bombers van dur a terme les tasques per apagar l’incendi amb una línia d’aigua, tot i que els vehicles van cremar en la seva totalitat.

La nit de dimarts a dimecres va tenir lloc un altre incendi de quatre vehicles, però aquest va tenir lloc al barri el carrer de Campostel·la amb el carrer de Pamplona, a tocar del Poliesportiu Vilardell – Torressana. Un cotxe va cremar completament mentre que els tres restants van cremar parcialment. El foc es va propagar cap als altres vehicles estacionats pel vessament del combustible, segons informaven Bombers a través de les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa