MónTerrassa
Busquen una noia que es va endur una guitarra que no era seva a Terrassa
  • CA

Mossos d’Esquadra ha emès una alerta a totes les comissaries per tal d’intentar localitzar una dona, tot apunta que de veïna de Terrassa, que va endur-se una guitarra que no era seva. Segons informa ElCaso.cat, la Unitat d’Investigació de Rubí és la responsable de localitzar una jove que va agafar d’un vago de tren l’instrument musical. Aquesta persona va pujar al comboi a l’estació de Terrassa-Nacions Unides i en va baixar, ja amb la guitarra al braç, a l’estació Terrassa-Rambla. Un curt trajecte que li va servir per moure’s des de la part nord de la ciutat al Centre.

La història d’aquesta guitarra es remunta al passat 13 de gener. El seu legítim propietari va agafar Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en el trajecte entre Barcelona i Terrassa, de la línia del Vallès. Sense voler, va baixar del comboi a la seva parada i va oblidar-se la guitarra. En el viatge de retorn del tren cap a la capital catalana, va ser quan la noia va enfilar-se i es va produir el que es considera un delicte tipificat pel Codi Penal: apropiació indeguda. Encara que l’objecte estigués abandonat, es considera que la jove no va fer cap intenció de buscar-ne el propietari i retornar-lo. I se’l va quedar sabent que no era seu. Per aquest motiu, s’ha obert una investigació i s’està intentant localitzar-la per recuperar l’instrument.

El propietari de la guitarra ha interposat la denúncia per robatori/desaparició. I és que no es tracta d’un instrument habitual o de poc valor monetari. ElCaso.cat recalca que la guitarra és de la marca Antonio de Toledo, una de les guitarres espanyoles més reconegudes del mercat, i que té un valor de mercat que pot superar els 1.600 euros. Per aquest motiu, el cas ha pres més ressò que si fos un objecte de poca importància. La fotografia de la noia -captada per les càmeres de seguretat de les estacions de FGC- no s’ha donat a conèixer públicament, només s’ha distribuït entre les dependències policials de la zona, tanmateix, el diari digital sí que l’ha aconseguit i l’ha difòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa