MónTerrassa
Borratxo i dalt d’un patinet elèctric pateix un accident a Terrassa
  • CA

Accident de trànsit a Terrassa amb un patinet elèctric i un conductor borratxo implicats. L’incident va tenir lloc aquest dimarts, a dos quarts de dotze de la mitjanit, al carrer Mont Perdut, al barri de Les Arenes-La Grípia-Can Montllor de Terrassa. Va ser la trucada d’un particular qui va informar als serveis d’emergència dels fets. Fins al lloc hi va acudir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, la qual va observar que el conductor del patinet elèctric presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Per aquest motiu, se li va realitzar la prova d’alcoholèmia. L’home va donar resultats positius de 0,83 mg/l i 0,72 mg/l, motiu pel qual es va confeccionar la corresponent denúncia per conduir sota els efectes de l’alcohol.

És el segon accident de patinet registrat aquesta setmana, després que aquest diluns, pocs minuts abans de les set del matí, el telèfon 112 va rebre una trucada informant que una conductora de patinet elèctric havia patit una caiguda fortuïta quan circulava pel carrer Germà Joaquim, a l’alçada amb el carrer del Bages, al barri de Can Palet de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc. Allà es va trobar que la conductora havia patit una ferida al cap, i es va procedir a avisar una ambulància del SEM. Un cop atesa in situ, es va decidir traslladar-la amb el vehicle medicalitzat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Els agents van confeccionar l’informe tècnic d’accident.

Un 8% dels accidents amb patinets implicats

Justament, aquesta mateixa setmana, en el marc d’una acció de sensibilització cap als conductors de Vehicles de Mobilitat Personal i bicicletes, l’Ajuntament de Terrassa ha donat a conèixer les darreres dades sobre accidentalitat i sancions que s’han imposat des de l’inici de 2021 a la nostra ciutat. Respecta al nombre d’accidents de trànsit amb una bicicleta o un VMP implicats, les dades informen que només són un 7,8% del total. En nombres, s’han registrat un total de 94 accidents amb aquests vehicles en els nou mesos que portem, dels quals 73 han resultat amb ferits lleus, 17 han acabat sense ferits, i 4 els conductors del patinet o bicicleta han resultat ferits greus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa