MónTerrassa
Els Bombers rescaten un home atrapat al seu domicili després de caure
  • CA

El Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat un home que ha caigut al seu domicili a Terrassa i havia quedat atrapat dins de casa aquest matí de dilluns. Segons ha informat Bombers i Protecció Civil a Món Terrassa, la persona gran ha caigut dins del seu domicili al carrer Marconi de Terrassa, al barri de Ca n’Aurell, i degut a la caiguda, l’home no es podia aixecar del terra, fet que li impedia obrir la porta de casa seva. Per aquest motiu s’han mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers han aconseguit obrir la porta del domicili i han assistit a l’home que havia caigut.

Bombers actuant al carrer Marconi de Terrassa aquest matí | Javier Juarez

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís a les 8:33h del matí i s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat. Bombers i Protecció Civil han afirmat que han rebut l’avís a través de la Creu Roja, gràcies al Servei de Telassistència Domiciliària. Així doncs, després de la caiguda, l’home hauria premut el botó de teleassistència que portava penjat al coll en forma de penjoll, i ha informat a l’operador o operadora de la caiguda, avisant que no podia aixecar-se i no podia obrir la porta de casa seva, ja que aquest es trobava sol dins del seu domicili. L’operador, en rebre l’avís de l’home, ha activat els Bombers de la Generalitat de Catalunya i una ambulància per tal d’acudir a casa seva el més ràpid possible.

Bombers actuant al carrer Marconi de Terrassa aquest matí | Javier Juarez

Així doncs, quan la dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha arribat al lloc indicat, ha utilitzat l’escala elèctrica per tal d’accedir fins al domicili de l’home, situat al segon pis de l’edifici del carrer Marconi de Terrassa. Els Bombers han aconseguit obrir la porta, i juntament amb el Sistema d’Emergències Mèdiques han assistit a l’home que havia caigut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa