MónTerrassa
Circula amb una bicicleta robada i comproven que té requeriments pendents

La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat divendres un home pel robatori d’una bicicleta. Els agents observar que l’individu circulava pel carrer amb una bicicleta relacionada amb un possible furt, i en identificar-lo, van comprovar que tenir dos requeriments pendents, segons informa la policia. Així doncs, el van detenir i traslladar a les dependències policials.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart de sis de la tarda del passat divendres, dia 14 d’abril, al carrer del Doctor Pearson. Una dotació de la Policia Municipal que feia patrullatge preventiu per la
zona va observar un home que circulava amb “una bicicleta relacionada amb un possible furt”, segons informen. Fins al lloc va acudir una altra dotació de la Policia Municipal per donar suport a la unitat i van corroborar que la bicicleta en qüestió constava com a robada.

Els agents van procedir a la identificació del ciclista i, acte seguit, van fer gestions amb la Sala de Coordinació Operativa per comprovar les dades que va facilitar el possible furtador. Va ser en aquell moment que van comprovar que li constaven, a més, dos requeriments pendents. Finalment, els agents van detenir a l’individu i el van traslladar a les dependències policials.

Detingut per un robatori d’un mòbil amenaçant amb un ganivet

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir un home per un robatori amb violència al centre de Terrassa la matinada del divendres passat. L’individu va sostreure un telèfon mòbil a una persona amenaçar-lo amb un ganivet al carrer del Teatre, segons informa la Policia Municipal arrel del testimoni d’un amic de la víctima. L’individu va fugir després del robatori, però la policia el va aconseguir interceptar al carrer de Sant Cristòfol. En enxampar l’home, van trobar que duia a sobre un ganivet, una xeringa i el telèfon mòbil sostret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa