MónTerrassa
Detingut per robar un mòbil amenaçant amb un ganivet al centre de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un robatori amb violència la matinada del divendres passat. L’individu va sostreure un telèfon mòbil a una persona amenaçar-lo amb un ganivet, segons informa la policia del testimoni d’un amic de la víctima. En enxampar l’home, van trobar que duia a sobre un ganivet, una xeringa i el telèfon mòbil sostret.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts d’una de la matinada de divendres, dia 14 d’abril, al carrer del Teatre. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van rebre la trucada d’un particular comunicant que un individu li havia sostret al seu amic el telèfon mòbil i havia fugit, després d’amenaçar-los amb un ganivet.

Diverses dotacions policials van desplaçar-se al lloc dels fets ràpidament i van localitzar la persona sospitosa, interceptant-la al carrer de Sant Cristòfol. Els agents van identificar el ressenyat i van sostreure-li un ganivet, una xeringa i el telèfon mòbil sostret, motiu pel qual va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència.

Detingut un home pel robatori d’una bicicleta amb dos requeriments pendents

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir el passat divendres una altra persona per un robatori, però en aquest cas, es va tractar del robatori d’una bicicleta. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge preventiu al carrer del Doctor Pearson, prop d’un quart de sis de la tarda, va observar un home que circulava amb una bicicleta que constava com a robada.

Els agents van procedir a la identificació del ciclista i, en fer les gestions amb la Sala de Coordinació Operativa per comprovar les dades que va facilitar el possible furtador, es va adonar que li constavan dos requeriments pendents. Finalment, els agents van detenir a l’individu i el van traslladar a les dependències policials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a abril 18, 2023 | 12:54
    Joana abril 18, 2023 | 12:54
    Terrassa Ciutat Segura... que diu el nostre alcalde.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa