MónTerrassa
Una baralla de matinada acaba amb una detinguda per no identificar-se

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta matinada una dona per negar-se a identificar-se davant dels agents policials després que aquests haguessin d’intervenir per una baralla. Els agents exposen que la dona es va mostrar de forma “violenta i agressiva” vers a ells, tal i com exposa la Policia Municipal.

Els fets van tenir lloc quan faltaven alguns minuts per dos quarts de cinc de la matinada al carrer de la Rasa, al centre de Terrassa, on molts joves es reuneixen a la nit als locals i establiments d’oci nocturn que hi ha a la zona. Una patrulla de la Policia Municipal va observar com un grup de sis dones s’estaven barallant, i van intervenir.

Segons exposa la policia, els agents les van separar i van procedir a la seva identificació. Va ser en aquest moment quan una d’elles es va negar activament a no identificar-se, mostrant-se de forma “violenta i agressiva”, fet pel qual ha estat detinguda.

Persecució de pel·lícula a Terrassa per atrapar un home amb sis ordres de detenció

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir dijous al vespre un home amb sis ordres de crida i cerca després d’una persecució de pel·lícula pel centre de Terrassa. Dues persones estaven descarregant material d’una furgoneta al carrer de Serrano, i en veure una patrulla de la Policia Municipal per la zona, un va introduir-se ràpidament en un domicili, i l’altre va fugir conduint la furgoneta.

Els agents van iniciar una persecució, indicant al conductor que s’aturés. Aquest va parar, va baixar del vehicle i va fugir, introduint-se en un domicili. Des d’allà, va saltar a l’edifici del costat i es va amagar a sota el forat d’una escala, darrere d’un matalàs. Els agents el van interceptar en aquest amagatall i el van identificar, comprovar que li constaven sis ordres de detenció i un esbrinament de domicili, sent detingut i traslladat a les dependències policials per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa