MónTerrassa
Persecució de pel·lícula per atrapar un home amb sis ordres de detenció
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir al vespre un home amb sis ordres de crida i cerca després d’una persecució de pel·lícula pel centre de Terrassa. L’home va fugir en una furgoneta, va entrar a l’interior d’un domicili i va intentar escapar de la policia saltant per edificis contigus, segons exposa la Policia Municipal. A part de les sis ordres de detenció, a l’home també li constava un esbrinament de domicili.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les nou de la nit d’ahir dijous 29 de desembre. Dues persones estaven descarregant material d’una furgoneta al carrer de Serrano, quan una dotació de la Policia Municipal que feia patrullatge va passar per la zona i va veure els dos homes. Aquests, en observar la presència policial, van amagar-se de la policia: un va introduir-se ràpidament en un domicili, i l’altre va fugir conduint la furgoneta.

Els agents van iniciar una persecució, indicant-li al conductor que parés. I l’home així ho va fer. Però en aturar-se al mig de la calçada, va sortir del vehicle i va fugir corrent en direcció al carrer de Sant Quirze.

L’home va entrar en un domicili i va saltar a l’edifici del costat

Després de sortir corrent, l’home va entrar a l’interior d’un domicili, mentre els agents el perseguien. Un cop a dins, aquest va saltar fins a l’edifici del costat. Allà, es va amagar a sota el forat d’una escala, darrere d’un matalàs. I aquí es va acabar la persecució. Els agents el van interceptar en aquest amagatall i el van identificar.

En identificar-lo, la patrulla va comprovar que li constaven sis ordres de detenció i un esbrinament de domicili, sent detingut i traslladat a les dependències policials per aquest motiu.

Un ganivet i eines per a robatoris

En l’escorcoll del vehicle, que constava com a sostret, els agents hi van localitzar un ganivet, diversos paquets de guants de treball i diverses eines susceptibles a ser utilitzades per realitzar robatoris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa