MónTerrassa
Auxili a un home que havia caigut accidentat a casa seva de Terrassa
  • CA

Un home va requerir auxili en caure a l’interior de casa seva i no poder obrir la porta, ahir dijous al matí a Can Palet II a Terrassa. L’incident va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van assistir l’home.

Els fets van tenir lloc a dos quarts d’onze del matí (concretament a les 10:32h) en un pis del carrer de Guadiana. El 112 va informar que havia rebut un avís d’auxili ciutadà i efectius de la Policia Municipal i Bombers es van dirigir fins al lloc, on van comprovar que un home havia reclamat assistència per accedir al domicili després que un familiar no li obrís la porta i sospités que li havia passat quelcom.

En accedir a l’immoble, es va trobar l’home al terra però conscient. Es va activar una ambulància dels Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Un home increpa vianants al centre de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida ahir per un home que es trobava increpant els vianants al centre de Terrassa. Un testimoni que ho va veure va avisar als agents policials, que el van denunciar per tinença d’estupefaents i també per desobediència.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les vuit en punt del vespre (a les 20:06h) al carrer d’Iscle Soler, a ple centre de la ciutat. Un testimoni va observar com un home estava molestant les persones que passejaven i caminaven pel carrer, i va avisar a una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa.

Quan els agents es van dirigir cap a l’home, aquest es va mostrar agressiu envers els agents i va intentar impedir ser identificat oferint resistència. En l’escorcoll, els agents li van localitzar 0,3 grams de marihuana, quedant denunciat per tinença d’estupefaents i també per desobediència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa