MónTerrassa
Increpa vianants i és denunciat per tinença de droga i desobediència
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home per tinença de droga i per desobediència, ahir al vespre. L’home es trobava increpant els vianants al centre de Terrassa i un home que ho va veure va avisar als agents policials, qui li van localitzar marihuana a sobre.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les vuit en punt del vespre (a les 20:06h) al carrer d’Iscle Soler, a ple centre de la ciutat. Un testimoni va observar com un home estava molestant les persones que passejaven i caminaven pel carrer, i va avisar a una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa.

Quan els agents es van dirigir cap a l’home, aquest es va mostrar agressiu envers els agents i va intentar impedir ser identificat oferint resistència. En l’escorcoll, els agents li van localitzar 0,3 grams de marihuana, quedant denunciat per tinença d’estupefaents i també per desobediència.

Falsa alarma per olor a gas

Ensurt en un pis del barri de Ca n’Aurell de Terrassa per una forta olor de gas que ha acabat en una falsa alarma. L’alerta va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que en fer les revisions corresponents a l’habitatge van comprovar que tot estava correcte i que tan sols es tractava d’una falsa alarma. 

Els fets van tenir lloc a dos quarts i mig de dotze del matí d’ahir dijous 8 de setembre al carrer de Marconi. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’una forta olor a gas, i ràpidament es van dirigir fins al lloc indicat.Però en arribar, van comprovar que tot estava en ordre.

Van dur a terme les tasques necessàries per fer les revisions i, segons apunten, no van veure res fora de lloc. Així doncs, tot va quedar en un ensurt i ho tancar l’incident com una falsa alarma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa