MónTerrassa
Atesa una persona que havia patit un ictus en una videotrucada a Terrassa
  • CA

Dues persones estaven mantenint una videoconferència ahir al matí quan, de sobre, una d’elles semblava que estava patint un ictus. La Policia Municipal de Terrassa, els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya van atendre la persona i va van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts d’onze del matí. A través de la videotrucada, l’altra persona a l’altra banda de la línia va adonar-se que estava patint el que semblava ser un ictus. Davant d’aquesta situació, va trucar a la policia avisant del què estava passant i va indicar-los la direcció on es trobava la persona.

Fins al lloc indicat s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, efectius dels Serveis d’Emergències Mèdiques, i també els Bombers. En arribar, van comprovar que la persona es trobava conscient, però efectivament, requeria atenció mèdica. Així doncs, va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Falsa alarma en un local del carrer de Colom de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han actuat aquesta passada nit també a Terrassa per una falsa alarma en un local del carrer de Colom, entre el carrer d’Estanislau Figueras i el carrer de Wagner.

Els Bombers es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, que es tracta d’un espai que es troba just davant de la plaça del Celler i a tocar de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

En arribar, van entrar a l’interior del local, però a l’interior no es van trobar la situació que s’esperaven. No hi havia cap incendi ni cap indici de foc enlloc, així com tampoc hi havia fum. Així doncs, simplement es va tractar d’una falsa alarma que va quedar tan sols en un ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa