MónTerrassa
Arma un sidral de tres parells de nassos al carrer i insulta la policia
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home aquest matinada per obstaculitzat la via movent els contenidors de lloc i llençant vidres al terra, pertorbar el descans del veïnat i insultat els agents de la policia. Els agents s’han assabentat que un home estava muntant un sidral a l’avinguda de Josep Tarradellas amb el carrer Transversal gràcies a una trucada telefònica d’un veí, que ha informat a les 2:25h de la matinada que una persona en estat ebri estava causant inseguretat a l’avinguda. En rebre la trucada, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’han dirigit fins al lloc indicat.

En arribar han localitzat a la cruïlla amb el carrer d’Antoni Maura un home que es trobava sota els efectes de l’alcohol. Aquest havia mogut els contenidors de lloc i havia llençat vidres al terra, impedint la circulació de vehicles. D’aquesta manera, els agents policials l’han denunciat per llançar recipients de vidre a terra, consum de begudes alcohòliques, col·locar obstacles a la via, pertorbar el descans del veïnat i insultar els agents. Tot seguit, s’ha avisat als operaris d’Eco-Equip per tal que retornessin els contenidors al seu lloc i netegessin la zona, i així els agents han pogut restablir la circulació.

Més successos

Un motorista va resultar ferit en una col·lisió amb un turisme el dilluns 11 d’octubre. El 112 va informar d’un accident de trànsit entre una moto i un turisme a la carretera de Montcada, a l’alçada amb el carrer de Sant Cosme, dilluns a les 12:10h del migdia. En rebre l’avís, tres dotacions de la Policia Municipal es van dirigir fins al lloc, on van comprovar que el conductor de la motocicleta havia resultat ferit. Els agents van avisar el SEM, que va atendre al motorista i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa, mentre els agents realitzaven tasques de regulació del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa