MónTerrassa
Allau de cotxes trencats en un pàrquing del centre de Terrassa
  • CA

Fa una setmana que el veïnat i usuaris del pàrquing privat situat al carrer del Doctor Cabanes, al centre de Terrassa, viu una situació que els genera gran preocupació. En aquests darrers set dies s’han trobat amb una allau de cotxes trencats i robatoris. Segons exposen a Món Terrassa, en total s’han comptabilitzat ja una desena de vehicles malmesos amb els vidres trencats i amb alguns petits objectes sostrets. El veïnat informa que ha denunciat la situació a Mossos d’Esquadra.

Els robatoris van començar el dijous de la setmana passada, fa tot just set dies. Quatre dies després -aquest dilluns passat- els lladres ja havien trencats els vidres de tres vehicles en jornades diferents, el que va començar a preocupar els usuaris del pàrquing. Expliquen que ahir dimecres, en una sola tarda, van trencar un total de sis vehicles.

Els veïns creuen que es tracta d’un lladre o diversos lladres que “aprofiten per entrar quan entra o surt algun vehicle”, tot i que no ho poden assegurar. El fet que s’hagi repetit en tants pocs dies els preocupa, i els genera neguit que la situació pugui anar a més. Amb la denúncia als Mossos d’Esquadra, esperen que es pugui trobar una solució per acabar amb aquesta situació.

Un altre robatori en un pàrquing del barri de Vallparadís

Just aquesta setmana va tenir lloc un robatori a l’interior d’un pàrquing al barri de Vallparadís de Terrassa, però la Policia Municipal de Terrassa va enxampar-ne els tres autors. Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dimarts al carrer de l’Escultor Armengol, quan agents policials que feien patrullatge per la zona van observar com tres persones s’amagaven a l’interior del pàrquing.

Es van apropar a l’entrada, i van comprovar que hi havia senyals de forçament, així com dos tubs d’escapament de ciclomotor. En escorcollar els els tres individus, van trobar que un d’ells duia un tornavís. Tots tres van quedar detinguts per robatori amb força.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa