MónTerrassa
Alarma per una fumera en un contenidor de matinada a Terrassa
  • CA

Alarma per una fumera que sortia d’un contenidor aquesta matinada a la zona de Torre-sana a Terrassa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya informen a Món Terrassa que el contenidor no ha arribat a cremar, sinó que només es tractava del fum, i s’ha solucionat amb gran rapidesa.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de dos quarts d’una de la matinada (a les 00:35h) al carrer del Camí dels Monjos, a tocar del carrer de Zamora i el carrer de Segòvia. En rebre l’avís de fum, un vehicle dels bombers s’ha desplaçat fins al lloc ràpidament.

Un cop allà, han comprovat que no hi havia foc, sinó que només es tractava de fum. La dotació ha dut a terme les tasques necessàries per eliminar la fumerada, tirant aigua, i en aproximadament cinc minuts ja estava solucionat.

Rescat d’un gat atrapat en un balcó

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits aquest passat dilluns per rescatar un gat que havia caigut d’un balcó. Els fets van tenir lloc el matí d’ahir dilluns 15 d’agost al carrer de Montblanc, a les torres de Can Jofresa, cap als voltants de les deu en punt.

L’animal estava situat al cinquè pis, i va caure daltabaix fins al quart, quedant atrapat al balcó. Els Bombers es van dirigir ràpidament fins al lloc i van comprovar que el gat havia caigut des del balcó i que necessitava un rescat. Els Bombers el van treure del quart pis i el van retornar al seu habitatge sa i estalvi.

Bombers rescaten una noia que havia caigut a la riera de Les Arenes

Una noia va caure a la riera de Les Arenes de Terrassa aquest passat diumenge a primera hora de matí quan intentava recuperar el seu telèfon mòbil. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar la jove, que havia patit una caiguda d’entre 2 i 3 metres. La jove va ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa per una fractura de turmell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa