MónTerrassa
Alarma per una fumera i olor a cremat en un habitatge de Terrassa
  • CA

Una fumera i una olor a cremat a l’interior d’un habitatge de l’avinguda de Josep Tarradellas de Terrassa va generar alarma ahir al vespre. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, es tractava d’una paella deixada al foc.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre (a les 20:07h exactament) en un pis de l’avinguda de Josep Tarradellas situat entre el carrer de Pedrell i el carrer de Balmes. Els Bombers van rebre un avís que se sentia olor a cremat i veien sortir fum d’un pis, i ràpidament van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc. Fins al lloc també s’hi van desplaçar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM)

Un cop allà, van comprovar que es tractava d’una paella al foc que cremava, però no van arribar a veure flames. Així doncs van dur a terme una revisió per analitzar la situació i mitja hora més tard van donar per finalitzat el servei.

El SEM va atendre dues persones per comprovar si havien inhalat fum, i segons apunten Bombers, no consta que vagin ser traslladades a un centre hospitalari.

Foc en una campana extractora en una cuina d’un pis

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per un incendi en una campana extractora en una cuina d’un pis. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les cinc en punt de la tarda (a les 17:07h) en un habitatge del carrer dels Germans Pinzón.

Una trucada particular va informar que hi havia foc a la campana extractora del domicili i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir ràpidament fins al lloc junt amb Bombers de la Generalitat. Un cop allà, van comprovar que l’incendi era positiu, pel que van procedir a realitzar les tasques per sufocar-lo i ventilar la zona. A l’interior de l’habitatge hi havia quatre persones que no van requerir assistència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa