MónTerrassa
Alarma per fum sortint d’una claveguera al Mercat de la Independència
  • CA

Ensurt per fum sortint d’una claveguera del Mercat de la Independència de Terrassa ahir dimecres a la tarda. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han informat a Món Terrassa que van rebre una alarma per fum a l’interior del Mercat, però en arribar, algú ja ho havia apagat amb aigua, i tan sols va quedar en un ensurt.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de set de la tarda (a les 18:30h) d’ahir dimecres 20 de juliol a l’interior del Mercat de la Independència. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís que algunes persones havien vist com sortia fum d’una reixa del clavegueram. Acte seguit van activar un vehicle de Bombers que es va dirigir fins al lloc ràpidament.

Segons informen, en arribar, una persona havia tirat un cubell d’aigua i ja ho havia apagat. Els Bombers no van arribar a veure ni foc, ni fum sortint del clavegueram. La dotació es va esperar uns minuts per comprovar que no tornés a sortir més fum. Van revisar-ho i van donar per acabat el servei.

S’incendia un vehicle circulant per l’avinguda d’Àngel Sallent

Un vehicle es va incendiar mentre circulava per l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa aquest dimarts al migdia. Els fets van tenir lloc a tres quarts de dotze del migdia (a les 11:45h) a la mateixa avinguda, a tocar del carrer de Watt. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va comprovar que l’incendi era positiu i van activar els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Una dotació es va dirigir fins al lloc indicat i va dur a terme les tasques per apagar el foc que sortia de l’interior del vehicle. Mentrestant, la Policia Municipal de Terrassa van realitzar tasques de regulació del trànsit. Segons van informar els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, es tractava d’un problema al motor. El conductor del vehicle va activar l’assistència particular per endur-se el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa