MónTerrassa
S’incendia un vehicle mentre circula per l’avinguda d’Àngel Sallent
  • CA

Un vehicle s’ha incendiat mentre circulava per l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa, ahir dimarts al migdia. Bombers de la Generalitat de Catalunya i Policia Municipal de Terrassa van intervenir per apagar el foc i realitzar tasques de regulació de trànsit, respectivament. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de dotze del migdia (a les 11:45h) d’ahir dimarts 19 de juliol a l’avinguda d’Àngel Sallent, a tocar del carrer de Watt. La Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís que un vehicle s’havia incendiat, i ràpidament una patrulla es va dirigir fins al lloc.

Allà, la patrulla va comprovar que l’incendi era positiu i van activar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Una dotació es va dirigir fins al lloc indicat i va dur a terme les tasques per apagar el foc que sortia de l’interior del vehicle. Mentrestant, la Policia Municipal de Terrassa van realitzar tasques de regulació del trànsit.

Segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, es tractava d’un problema al motor. El conductor del vehicle va activar l’assistència particular per endur-se el vehicle.

Tres incendis de vegetació a Terrassa

Tres incendis van cremar aproximadament 600 m2 de vegetació a Terrassa aquest diumenge. Els tres incendis van tenir lloc a tres punts diferents de la ciutat a diferents hores, que van cremar 30 m2, 550 m2 i 10 m2 de matolls, respectivament. 

El primer va tenir lloc a primera hora del matí, quan faltaven deu minuts per les set en punt (a les 6:50h), al barri de Can Boada del Pi i va cremar 30 m2 de vegetació El segon incendi -i el més gran- va tenir lloc a tres quarts de sis de la tarda (a les 17:45h) al passeig de Vint-i-dos de juliol a tocar amb l’avinguda del Vallès, que va cremar una superfície de 550 m2. El tercer i últim incendi a la ciutat d’ahir va ser a les onze en punt de la nit al Parc de Vallparadís, que va afecta 10 m2 de matolls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa