MónTerrassa
Alarma per una fuita d’aigua de matinada en un pis a Terrassa
  • CA

Una fuita d’aigua a l’interior d’un pis al barri de Plaça Catalunya – Escola Industrial de Terrassa ha generat alarma aquesta matinada de divendres. La fuita ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, s’ha originat per un problema a les canonades. Cap persona ha resultat ferida.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per un quart de dues d’aquesta matinada de divendres, dia 30 de desembre, en un pis ubicat al carrer de Joaquim Costa, entre el carrer de Lleó XIII i el carrer de Ricardo Caro.

En rebre l’avís, una dotació dels Bombers es va dirigir fins al lloc indicat i va comprovar que, efectivament, hi havia una fuita d’aigua, i van tallar la clau de pas. L’actuació va ser mot ràpida. Segons informen, la dotació va estar menys de mitja hora al lloc.

Una altra fuita d’aigua a Terrassa per un cotxe que topa amb una boca d’incendis

No és la primera fuita d’aigua aquesta setmana a Terrassa. Aquest passat dimecres 28 de desembre a la tarda, els Bombers van actuar al barri de Ca n’Anglada per una fuita d’aigua a la via pública. Un conductor havia topat amb el cotxe contra una boca d’incendis, el que va provocar la fuita. Segons van exposar els Bombers a Món Terrassa, el vehicle va marxar del lloc després del xoc.

Els fets van tenir lloc al carrer de Sant Damià, a tocar del carrer de Jacint Elías. Els Bombers van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Es va avisar la companyia, que és qui es va fer càrrec de la situació. Al cap d’un quart d’hora aproximadament, veient que no hi havia persones ferides, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa