MónTerrassa
Agredeix un agent de policia quan li retreu que no té l’ITV passada
  • CA

No li va agradar el que els agents de la Policia Municipal de Terrassa li van comunicar i per això els va agredir. Els fets van passar aquest dimecres, 29 de setembre, pocs minuts abans de les sis de la tarda. Una dotació del cos policial va aturar un vehicle, de forma aleatòria, quan aquest circulava pel carrer de Fàtima, a l’alçada del carrer Pare Millán, al barri de Can Roca de Terrassa. El conductor els havia resultat sospitós i van encertar. Els agents van procedir a identificar l’individu i a demanar-li la documentació del vehicle. Va ser així com van comprovar que el conductor no tenia ni l’assegurança obligatòria del vehicle ni tampoc havia passat la ITV.

En comunicar-li els fets al conductor, aquest va reaccionar de manera inesperada i va agredir un dels agents. Va ser així com va acabar detingut per atemptat contra l’autoritat, a més de denunciat per les altres infraccions. Recordem que circular sense assegurança pot comportar una multa econòmica dels 600 als 3000 euros, en funció del temps que faci que la tens inhabilitada. A més, el vehicle pot quedar immoblitzat d’1 a 3 mesos -a vegades, fins i tot un any-, i el pagament del dipòsit durant aquest temps també corre a càrrec del propietari.

Accident amb un conductor begut

D’altra banda, un veí de Can Palet de Terrassa va alertar els serveis d’emergència aquest dimecres, cap a dos quarts de set de la tarda, que s’havia produït un accident al carrer Colom, amb l’avinguda de les Glòries Catalanes, a la rotonda d’accés a la N-150. Una dotació de la Policia Municipal es va desplaçar fins al lloc i va comprovar que l’incident havia estat una col·lisió entre dos vehicles. Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia als dos conductors implicats. Com a conseqüència, un d’ells va donar positiu amb una taxa de 1,24 mg/l en la prova estimativa. Davant d’aquest resultat, la policia el va traslladar a prefectura per efectuar-li les proves amb etilòmetre evidencials i els resultats obtinguts van ser d’1,19 mg/l i 1,22 mg/l. Els agents van obrir-li diligències per un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa