MónTerrassa
El vent tomba un fanal a Poble Nou-Zona Esportiva
  • CA

El vent ha tombat un fanal de la via pública aquesta matinada, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva, que ha caigut a terra. Segons informen Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets han tingut lloc prop de la una de la matinada d’avui dimecres 15 de juny al carrer dels Voluntaris Olímpics. Un fanal de la via ha començat a balancejar-se per la forta ventada, i finalment, s’ha tombat i ha acabat caient a terra.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un l’avís i ràpidament una dotació s’ha dirigit fins al lloc indicat, on ha vist el fanal al terra i han realitzat les tasques necessàries per retirar-lo. Afortunadament, just en el moment de la caiguda cap vianant ni cap vehicle passava pel lloc. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida degut a aquest incident.

Uns minuts abans, cap a tres quarts d’una de la matinada, els Bombers de la Generalitat també han rebut un avís d’una grua que es movia molt pel fort vent. Finalment, s’ha estabilitzat i els Bombers no han hagut d’actuar.

Ensorrament de sostre al Segle XX

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits la matinada d’ahir dimarts 14 de juny per un ensorrament d’un sostre d’un pàrquing al barri del Segle XX de Terrassa. El sostre de l’aparcament, en una nau al carrer de Gibert, ha caigut damunt d’un cotxe estacionat i ha provocat alguns danys a l’immoble. Segons van informar els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, l’esfondrament no va provocar víctimes i tampoc consta que cap persona vagi resultar ferida.

Els Bombers van dur a terme les comprovacions per assegurar-se que no hi haguessin persones atrapades, i van retirar les runes, a més de revisar alguns desperfectes. Es desconeix què pot haver provocat aquest col·lapse interior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa