MónTerrassa
S’ensorra part del sostre d’un pàrquing al Segle XX de Terrassa
  • CA

Part del sostre d’un pàrquing s’ha ensorrat aquesta matinada al barri del Segle XX de Terrassa. El sostre de l’aparcament ha caigut damunt d’un cotxe estacionat i ha provocat alguns danys a l’immoble, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. L’esfondrament no ha provocat víctimes i tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets han tingut lloc quan faltaven cinc minuts per les quatre de la matinada d’avui dimarts 14 de juny (exactament a les 3:55h) al carrer de Gibert, número 24, on hi ha un pàrquing de planta baixa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’esfondrament i s’han activat tres dotacions, que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, els Bombers de la Generalitat han comprovat que la part del sostre que s’ha ensorrat ha caigut just damunt d’un vehicle aparcat. Han realitzat les tasques necessàries per comprovar que no hi haguessin persones atrapades i han retirat les runes, a més de revisar alguns desperfectes.

Segons informen el Bombers, es desconeix què pot haver provocat aquest col·lapse interior. Finalment, han fet comprovacions de l’edifici per revisar el seu estat, i han sol·licitat un arquitecte municipal.

Dos ensorraments de sostre en dues setmanes

Aquest és el segon ensorrament de sostre en menys de dues setmanes a la ciutat. El passat divendres 3 de juny, es va ensorrar part d’un sostre d’un pis al barri de Ca n’Anglada, provocat per un problema relacionat amb filtracions d’aigua. Concretament, es va esfondrar 1 m2 del sostre de l’habitatge.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc, on van dut a terme una revisió de tot l’habitatge i van realitzat una valoració per comprovar l’estat de l’edifici. Segons van informar, es tractava d’un problema de la “patologia d’edificació“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa