MónTerrassa
S’esfondra part del sostre d’un pis a Ca n’Anglada
  • CA

Part del sostre d’un pis al barri de Ca n’Anglada de Terrassa s’ha esfondrat aquest matí. El col·lapse interior ha estat provocat per un problema relacionat amb filtracions d’aigua, segons han informat Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. L’esfondrament no ha provocat víctimes i tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets han tingut lloc prop de les set en punt del matí d’avui divendres 3 de juny, en un pis situat al carrer de Mare de Déu del Carme. S’ha esfondrat 1 m2 del sostre de l’habitatge degut a uns problemes amb unes filtracions d’aigua. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al lloc, on han dut a terme una revisió de tot l’habitatge i han realitzat una valoració per comprovar l’estat de l’edifici. Segons han informat, es tracta d’un problema de la “patologia d’edificació“.

Els Bombers han sol·licitat un arquitecte municipal, qui se’n farà càrrec juntament amb Serveis Socials. Expliquen que es farà una valoració per saber si la família que habita en aquest edifici podrà tornar al seu habitatge.

Més successos

L’últim ensorrament de sostre que ha tingut lloc a Terrassa va ser a finals d’aquest mes de gener al barri de La Cogullada, però en aquest cas, es tractava d’un ensorrament d’un sostre d’una nau abandonada. Un particular va avisar que s’havia escoltat un fort soroll en un local ubicat al carrer Lepant, número 236, entre els carrers Concili Egarenc i el passatge Anaïs.

Una dotació de Bombers de la Generalitat va comprovar que s’havien ensorrat fins a 7 metres quadrats de teulada, deixant tres piles de runa de més de mig metre. Es tracta d’una nau aïllada, sense veïns al costat, però per si de cas, Bombers van procedir a remenar bé les runes per comprovar que no hi hagués cap víctima. L’estructura vertical no va resultar afectada, però l’interior va quedar en estat ruïnós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa