MónTerrassa
S’ensorra totalment el sostre d’una nau abandonada a La Cogullada
  • CA

Una nau abandonada del barri de La Cogullada va patir un col·lapse aquest dimecres, 26 de gener. L’avís als serveis d’emergència va tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts d’una del migdia. Un particular va alertar que s’havia escoltat un fort estrèpit a un local ubicat al carrer Lepant, número 236, entre els carrers Concili Egarenc i el passatge Anaïs (al costat de Lavoisier). Es tracta d’una nau aïllada, sense veïns al costat.

Un vehicle dels Bombers de la Generalitat va acudir al lloc on va poder comprovar com s’havia ensorrat la totalitat del sostre. Fins a 7 metres quadrats de teulada s’havien esfondrat, deixant tres piles de runa de més de mig metre d’alçada al terra. Davant la possibilitat que hi hagués alguna persona a dins en el moment de l’enfonsament, els bombers van procedir a remenar bé les runes. Un cop comprovat que allà sota no hi havia ningú es va procedir a avisar l’Ajuntament de Terrassa, perquè tingués coneixement de la situació en què es troba la nau. L’estructura vertical no va resultar afectada, però l’interior ha quedat en estat ruïnós. Tres quarts d’hora després de l’avís, els serveis d’emergència es van poder retirar.

Nau abandonada i amb el sostre ensorrat al carrer Lepant de Terrassa | J.M.O.

No és l’única nau que es troba en estat lamentable. A pocs metres de distància. a l’avinguda Joaquim de Sagrera amb Edison, hi trobem una altra nau amb el sostre parcialment ensorrat. En aquest cas es tracta d’una fàbrica que porta anys amb el cartell de “En venda” associat, però que no té la sort de trobar un nou inquilí. Amb el pas del temps, el local es troba cada cop més degradat, amb vidres trencats, portes tapiades, façana pintada, etcètera.

Una altra nau amb el sostre enfonsat a l’avinguda Joaquim de Sagrera amb Edison | J.M.O.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa