MónTerrassa
Tres ferits en un accident de trànsit múltiple a Terrassa

Tres persones van resultar ferides en un accident de trànsit múltiple a la carretera BV-1248 a Terrassa ahir dimecres a la tarda. En l’accident hi van estar implicats tres vehicles, que van col·lisionar per encalç, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. Les tres persones ferides, ocupants dels diferents turismes, van haver de ser traslladades a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les cinc en punt de la tarda d’ahir dimecres, dia 24 de maig, al punt quilomètric 5,9 de la BV-1248, carretera que uneix el municipi de Sabadell amb Matadepera. En rebre l’avís d’accident, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, juntament amb el Servei d’Emergències Mèdiques.

En arribar, van comprovar que, efectivament, es tractava d’una col·lisió per encalç amb tres vehicles implicats. Els Bombers van treballar per retirar els turismes de la via. Dues persones estaven il·leses, però tres havien resultat ferides, que van haver de ser traslladades pel SEM a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Un motorista ferit en un accident a la C-58 a Terrassa

Un motorista també va resultar ferit en un accident de trànsit a la carretera C-58 al seu pas per Terrassa, la setmana passada. Concretament, l’accident va tenir lloc en una sortida al punt quilomètric 17 en direcció nord. Segons apuntaven els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, la motocicleta havia caigut sola i el motorista havia resultat ferit amb politraumatismes. No consta cap més conductor de cap altre vehicle implicat.

Es van mobilitzar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Serveis d’Emergències Mèdiques i agents de la Policia Municipal. Finalment, l’home va ser traslladat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa