MónTerrassa
Un motorista ferit en un accident de trànsit a la C-58 a Terrassa

Un motorista ha resultat ferit en un accident de trànsit a la carretera C-58 al seu pas per Terrassa aquest matí. Concretament, l’accident ha tingut lloc en una sortida al punt quilomètric 17 en direcció nord. Segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, la motocicleta ha caigut sola i el motorista ha resultat ferit amb politraumatismes. L’home ha estat traslladat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

L’accident ha tingut lloc prop d’un quart de dues del matí d’avui dijous, dia 18 de maig, a la C-58. En rebre l’avís d’accident, s’han mobilitzat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Serveis d’Emergències Mèdiques i agents de la Policia Municipal.

En arribar al lloc, els Bombers de la Generalitat han observat que es tractava d’un motorista que, segons apunten, havia caigut sol. No consta cap més conductor de cap altre vehicle implicat. L’home presentava politraumatismes, pel que ha hagut de ser traslladat fins a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

La maniobra de Heimlich salva un home a punt d’ofegar-se

La Policia Municipal de Terrassa ha actuat també avui dijous per salvar un home que s’estava ofegant. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dijous a la carretera de Montcada. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que patrullava per la zona ha estat requerida per l’home, que demanava ajuda perquè no podia respirar a causa d’una obstrucció a les vies respiratòries, segons explica la policia.

un dels agents ha fet la maniobra de Heimlich, una tècnica de primers auxilis que consisteix en rodejar la persona amb els braços des de darrera, fer un puny amb les mans, i apretar amb un moviment ràpid l’abdomen. L’agent ha realitzat la maniobra fins que, finalment, l’home ha pogut expulsar l’obstacle que li obstruïa el coll. L’individu no ha necessitat finalment assistència del SEM.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa